Asianajajan palvelut yrityksille Tampereella

Asianajotoimisto AVA Oy tarjoaa yrityksellesi asianajajan palveluita Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla monipuolisesti. Olemme palvelleet useiden vuosien ajan yrityksiä laki- ja veroasiantuntijan rooleissa eri toimialoilla. Toimistossamme Tampereen keskustassa Sinua palvelevat ammattitaidolla yrityksien lakiasioihin monipuolisesti perehtyneet asianajajat Maria Solala-Aro ja Julia Saraste.

Asianajotoimiston palvelut eri toimialojen yrityksille

Rakentaminen ja saneeraus, kiinteistönhuolto ja isännöinti, logistiikka, ravintolatoiminta, sähkö- ja lvi-urakointi, terveydenhoito ja kuntoutus sekä tukkukauppa ovat esimerkkejä toimialoista, joita olemme palvelleet. Eri toimialojen erityispiirteet ovat tulleet tutuksi työssämme ja osaamme ottaa ne huomioon toimeksiannoissamme.

” Eri toimialojen erityispiirteet ovat tulleet tutuksi työssämme ja osaamme ottaa ne huomioon toimeksiannoissamme.”

”Meillä ei ole lakiasioita”

”Meillä ei ole lakiasioita”, on kommentti, jonka olemme usein kuulleet yrittäjiltä. Yrittäjät mieltävät lakiasiat usein riitelyksi, mutta kyse on paljon laajemmasta asiasta. Yrityksen kaikkeen toimintaan liittyy sääntelyä. Työsuhteet, sopimukset, verotus ja yhtiön hallinto liittyvät kaikkiin yrityksiin ja ovat samalla niitä ”lakiasioita”.

Lakiasioita on yrityksessä hoidettavana jatkuvasti. Sopimuksiin perehtyminen ja niiden huolellinen laatiminen vähentävät yritystoiminnan riskejä ja mahdollisten konfliktien syntymistä. Verotuksen selvittäminen ennen johonkin toimenpiteeseen ryhtymistä puolestaan voi säästää yllättäviltä veroseuraamuksilta.

Yhtiön osakkaiden ja yhtiömiesten tulee tuntea omaa yhtiömuotoansa koskevat säännökset eikä tietämättömyys oikeasta menettelystä poista vastuuta virheellisestä toiminnasta. Asiat ovat usein niin monimutkaisia, että yrittäjä tarvitsee tuekseen asiantuntijan lakiasioissa.

Mitoitamme toimeksiannon asiakkaan tarpeiden mukaan

Toimeksiannon koko voi yrityksen tarpeen mukaan vaihdella lyhyestä puhelinkonsultaatiosta tai tunnin mittaisesta tapaamisesta laajaan yrityskaupan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Pyrimme toimeksiannoissamme keskittymään olennaiseen ja tehtäviin, jotka ovat välttämättömiä asian hoitamisen kannalta. Toimintatapamme on toimia joutuisasti ja joustavasti.

Arvonmääritys

Yrityksellä on tunnearvoa vain omistajalleen. Anna asiantuntijan laskea yrityksen liiketoimintaan ja lukuihin perustuva arvo.

Lue lisää >>

Sukupolvenvaihdokset

Yritys on omistajalleen kuin lapsi. Aina kuitenkin tulee se hetki, kun lapsi täytyy päästää maailmalle. Haluamme olla apunasi tässä prosessissa.

Lue lisää >>

Yritysjärjestelyt ja -kaupat

Yrityskauppa on paljon muutakin kuin vain kauppakirjan laatiminen. Kauppakirjaan kiteytyy koko neuvotteluiden lopputulos.

Lue lisää >>

Yritysverotus

Moni yrittäjä on sitä mieltä, että verottaja vie lopulta kaiken. Verotusta on kuitenkin mahdollista suunnitella etukäteen ja myös toteutuneeseen verotukseen voi hakea muutosta.

Lue lisää >>

Yhtiöoikeus

Tietämättömyys ei vapauta vastuusta. Yrittäjän tulee hakea tietoa ja käyttää tarvittaessa asiantuntija-apua, tällöin toimitusjohtajan tai hallituksen jäsenen vastuun laajuus ei tule yllätyksenä.

Lue lisää >>

Sopimukset

Moni yrittäjä haluaa tehdä vain ihan yksinkertaisen sopimuksen. Liian väljä tai tulkinnanvarainen sopimus ei ole kummankaan osapuolen etu. Hyvä sopimus tukee liikesuhdetta ja antaa vastauksen ongelmatilanteen ratkaisemiseen.

Lue lisää >>

Asianajotoimisto AVA Oy

Toimistomme tarjoaa laadukasta, luotettavaa ja joustavaa laki- ja veropalvelua koko maan alueella. Asianajotoimistomme toimii valtakunnallisesti ja asiakkaamme ovat paitsi Pirkanmaalta niin myös eri puolilta Suomea. Moni toimeksianto hoidetaankin pelkästään etäyhteyden kautta Teams-neuvotteluin, sähköpostitse ja puhelimitse.

Asianajotoimisto AVA Oy
Hämeenkatu 27 A 4, 3.krs
33200 Tampere

toimisto@avalaw.fi

Maria Solala-Aro 040 760 2022
Julia Saraste 040 702 3230

perinnönjakotampere.fi

3 + 12 =