ASIANAJOTOIMISTO AVA OYMaria Solala-AroSuvantokatu 1 D 56

33100 Tampere
040 7602022

 

maria@avalaki.fi

 

 maria@avalaw.fitoimisto@avalaw.fi


 

Asianajopalvelua valtakunnallisesti 

Hoidamme asiakastoimeksiantoja täysin valtakunnallisesti. Asiakkaamme ovat paitsi Pirkanmaalta niin myös eri puolilta Suomea. Asioita hoidetaan etäyhteyden välityksellä TEAMS-sovelluksen kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteydenpito sujuu näin hyvin. Joihinkin asioihin järjestämme pelkästään alkuneuvottelun toimistolla, jonka jälkeen asioiden hoito ja yhteydenpito jatkuu puhelimitse ja sähköpostitse. Aina halutessanne järjestämme henkilökohtaisen tapaamisen. Alkuneuvottelu tilanteen kartoittamiseksi puhelimitse on aina maksuton. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön.  

Tapaamisaika toimistolle aina ajanvarauksella.

 

 

Saapuminen 

Löydät meidät osoit­teesta Suvan­to­katu 1 D 56, Koski­kes­kuksen auto­luiskan vierestä, Ratinan suvannon puna­tii­li­ker­ros­talon katu­ta­sosta. Ratinan kauppakeskus on kadun toisella puolella. Tule sinisestä portista sisään ja ikkunoissamme lukee valkoisella RATINALAKI. Toimimme Ratinalaki-nimisessä asianajajayhteisössä.

Kaupungin liiken­ne­lai­toksen busseilla pääset käte­västi Koski­puis­toon tai Hatan­pään valta­tien pysä­keille, molem­mista on lyhyt käve­lymatka. Mikäli saavut autolla, suosit­te­lemme pysä­köintiä Koski­kes­kuksen tai Ratinan kauppakes­kuksen park­ki­hal­leihin, jotka ovat ihan vieressä.

Hyvät asiakkaamme; jos vierailet ulkomailla, olet tervetullut toimistoomme kahden viikon kuluttua palaamisestasi. Ethän tule myöskään sairaana. Sovitaan sinulle uusi aika näissä tilanteissa.

 

  Etäisyydet

 Rautatieasemalta 700m
 Linja-autoasemalta 500m

            Pysäköinti

          P-Ratina

          P-Koskikeskus