Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Asianajotoimisto AVA Oy

Suvantokatu 1 D 56
33100 Tampere

toimisto@avalaw.fi

Asianajaja Maria Solala-Aro
p. 040 760 2022
maria@avalaw.fi

Pysäköinti

Meille on helppo tulla. Löydät meidät Suvantokadulta, Koskikeskuksen autoluiskan vierestä. Ratinan ostoskeskus on kadun toisella puolen. Tule sinisestä portista sisään ja perille asti. Liiketila katutasossa. Ikkunoissamme lukee RATINALAKI.

Lähimmät pysäköintipaikat ovat P-Koskikeskus ja P-Ratina.

Hyvät asiakkaamme; jos vierailet ulkomailla, olet tervetullut toimistoomme kahden viikon kuluttua palaamisestasi. Ethän tule myöskään sairaana. Sovitaan sinulle uusi aika näissä tilanteissa.

Asianajopalvelua valtakunnallisesti

Hoidamme asiakastoimeksiantoja täysin valtakunnallisesti. Asiakkaamme ovat paitsi Pirkanmaalta niin myös eri puolilta Suomea. Asioita hoidetaan etäyhteyden välityksellä TEAMS-sovelluksen kautta, sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteydenpito sujuu näin hyvin. Joihinkin asioihin järjestämme pelkästään alkuneuvottelun toimistolla, jonka jälkeen asioiden hoito ja yhteydenpito jatkuu puhelimitse ja sähköpostitse. Aina halutessanne järjestämme henkilökohtaisen tapaamisen toimistolla. Alkuneuvottelu (15 min) tilanteen kartoittamiseksi puhelimitse on aina maksuton. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön.

Tapaamisaika toimistolle aina ajanvarauksella. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen kanssamme.