Perinnönjako

Tarvitsetko asianajajan apua perinnönjakoon Tampereella?

Perintö- ja perinnönjakoasioihin on hyvä aina varautua etukäteen. Asianajotoimisto AVA Oy palvelee Sinua Tampereen keskustassa Hämeenkadulla sijaitsevissa toimitiloissa, kun tarvitset mm. perinnönjakoon, perunkirjoituksiin, testamenttiin tai perintöverotukseen liittyvää lakineuvontaa sekä palveluita.  

Perunkirjoitus, perintö ja testamentti

Asiantuntijaa kannattaa käyttää perukirjan laadinnassa ja perinnönjaossa; tällöin voidaan saavuttaa verosäästöjä, saada muutenkin rahanarvoisia neuvoja liittyen omaisuuden hallintaan ja luovutuksiin sekä lisäksi ulkopuolinen asiantuntija voi myös tarvittaessa toimia neuvottelijana pesän osakkaiden kesken.

Ylivelkainen pesä, aikaisemmin tehdyt tai tekemättä jätetyt ositukset, ennakkoperinnöt, testamentit, alaikäiset perinnön tai testamentin saajat tai pesäosuuden ulosmittaus ovat esimerkkejä asiantuntija-avun tarpeellisuudesta.

Perinnönjakoasiat kuntoon ammattilaisten kanssa

Olemme auttaneet asiakkaitamme erilaisissa joskus mutkikkaissakin perintöasioihin ja perinnönjakoon liittyvissä lakiasioissa menestyksekkäästi useiden vuosien ajan. Toimistossamme Sinua palvelevat ammattitaidolla perinnönjakoon sekä perintöasioita koskevaan verotukseen perehtyneet asianajajat Maria Solala-Aro ja Julia Saraste.

Tampereen keskustassa sijaitsevissa toimitiloissamme on myös iso neuvottelutila, joissa voimme järjestää perunkirjoitus- ja perinnönjakotilaisuuden helposti ja joustavasti isollekin henkilömäärälle.

Perinnönjako ja ositus

”Nuori lakimies tuhoaa perintösi, nuori lääkäri terveytesi.”

Luota meidän kokemukseemme laatia perinnönjako- ja osituskirja.

Perunkirjoitus

”Elämä kasaa, kuolema tasaa”.

Hoidamme perunkirjoituksen täyden palvelun -periaatteella; toimitat meille vain perunkirjoitukseen liittyvät liput ja laput, hoidamme kaiken muun puolestasi.

Perintöverotus

”Varmaa on vain verot ja kuolema.”

Autamme verosuunnittelussa ja laskemme perinnön veroseuraamukset. Tiesitkö, että perintöveroja voi suunnitella vielä perinnönjättäjän kuoltua.

Edunvalvonta-
valtuutus

”Oma etu, paras etu.”

Sinä itse voit määrätä kuka hoitaa ja kuinka hoitaa asioitasi silloin, kun itse et siihen enää kykene.

Testamentti

”Vähäkin kauan piisaa, paljokin kesken loppuu.”

Testamentilla voit vaikuttaa siihen, kuka perii, mitä perii ja paljonko maksetaan veroja.

Yrittäjien perhevarallisuus

”Se onnee niittää, jolla rohkeus riittää.”

Yrittäjän perhe- ja jäämistöoikeudellisiin asioihin liittyy erityispiirteitä, jotka osaamme huomioida kokeneina yritysten ja yrittäjien lakimiehinä.

Lahja- ja kauppakirjat

”Kulta ompi kallis lahja, jalo järki enemmän.”

Lahjaverotus, ennakkoperintöolettama, avio-oikeus, kaupanvahvistaja… monta asiaa, jotka pitää huomioida kaupan tai lahjoituksen yhteydessä.

Avioehtosopimus

”En minä tytöstä niinkään, talosta minä enemmän”.

Avioehtosopimus voi kattaa koko omaisuuden, vain tietyn (esimerkiksi yritys-) omaisuuden tai vain toisen puolison omaisuuden.

Avioero ja ositus

”Avoimesta ovesta voi kulkea kahteen suuntaan.”

Avustamme avioeroprosessissa ja omaisuuden osituksessa tai erottelussa.

Asianajotoimisto Ava Oy

Toimistomme tarjoaa laadukasta, luotettavaa ja joustavaa laki- ja veropalvelua koko maan alueella. Asianajotoimistomme toimii valtakunnallisesti ja asiakkaamme ovat paitsi Pirkanmaalta niin myös eri puolilta Suomea. Moni toimeksianto hoidetaankin pelkästään etäyhteyden kautta Teams-neuvotteluin, sähköpostitse ja puhelimitse.

Asianajotoimisto AVA Oy
Hämeenkatu 27 A 4, 3.krs
33200 Tampere

toimisto@avalaw.fi

Maria Solala-Aro 040 760 2022
Julia Saraste 040 702 3230

12 + 1 =