Asiantuntijat

Maria Solala-Aro

asianajaja, osakas
p. 040 760 2022
maria@avalaw.fi

Osaamisalueitani ovat erityisesti erilaiset veroasiat, arvonlisäverotus, avustaminen verotarkastuksissa, yrityskaupoissa ja sukupolvenvaihdoksissa. Olen saanut olla vuosien aikana mukana avustamassa erilaissa yhtiöiden ja
maatilojen laki- ja veroasioissa, yhtiöihin ja maatiloihin liittyvissä avioero-osituksissa ja perinnönjaoissa, verotarkastuksissa, verotuksen muutoksenhakuasioissa sekä yhdistysten ja säätiöiden veroasioissa.

Lisäksi erityisiin osaamisalueisiini kuuluvat erilaiset perhe- ja perintöoikeudelliset asiat, kuten esimerkiksi erilaiset avo- ja avioerot, testamentit, perunkirjoitukset ja perinnönjaot, edunvalvontavaltakirjat ja erilaisiin luovutuksiin liittyvät lahja- ja kauppakirjat.

Olen ollut asianajotoimiston osakkaana vuodesta 2012 alkaen. Aikaisemmin olen työskennellyt Verohallinnon vaativissa asiantuntijatehtävissä sekä Veronsaajien oikeudenvalvontayksikössä veroasiamiehenä yhteensä 10 vuotta. Lisäksi minulla on kokemusta asianajotoimistosta ja pankista.

Jäsenyydet:

Suomen Asianajajaliitto

Pirkanmaan Yrittäjien neuvontarenkaan asiantuntija arvonlisävero- sekä muissa verokysymyksissä

Suomen Asianajajaliitto vero-oikeuden asiantuntijaryhmän jäsen

Tampereen kauppakamari laki- ja verovaliokunta

Pirkanmaan yrittäjien kilpailukykyvaliokunnan asiantuntijajäsen vuoteen 2019 asti

Tampereen Kauppakamarin ja Veronmaksajien Keskusliiton jäsen

Julia Saraste

asianajaja, varatuomari, osakas
p. 040 702 3230 
julia.saraste@avalaw.fi

Osaamisalueitani ovat erityisesti liike-, vero- ja sopimusjuridiikka sekä perhe- ja jäämistöoikeuteen liittyvät asiat kuten avo- ja avioerot, perinnönjaot, testamentit, edunvalvontavaltuutukset sekä perintö- ja lahjaverotus . Olen avustanut monia yrityksiä ja yrittäjiä niin yrityskaupoissa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä verotarkastuksissa ja verotuksen muutoksenhaussa. Lisäksi olen hoitanut moninaisia riita-asioita mm. työ- ja sopimusoikeus sekä velkomisasioihin liittyen.

Olen ollut lakitoimiston osakkaana vuodesta 2016. Aikaisemmin olen työskennellyt tilintarkastusyhteisöissä ja asianajotoimistoissa.

Jäsenyydet:

Suomen asianajajaliitto

Pirkanmaan Yrittäjien neuvontarenkaan asiantuntija yrityskauppa-, yritysjärjestely-, yhtiöoikeus- ja veroasioissa

Tampereen kauppakamari laki- ja verovaliokunnan jäsen vuoteen 2020 asti

Tampereen kauppakamarin ja Veronmaksajien Keskusliiton jäsen