Ota yhteyttä

Asiantuntija

Maria Solala-Aro

asianajaja, osakas
p. 040 760 2022
maria@avalaw.fi

Osaamisalueitani ovat erityisesti erilaiset veroasiat, avustaminen verotarkastuksissa, verotuksen muutoksenhaussa, yrityskaupoissa ja sukupolvenvaihdoksissa. Olen saanut olla vuosien aikana mukana avustamassa erilaissa yhtiöiden ja
maatilojen laki- ja veroasioissa, näihin liittyvissä avioero-osituksissa ja perinnönjaoissa, verotarkastuksissa, verotuksen muutoksenhakuasioissa sekä yhdistysten ja säätiöiden veroasioissa.

Lisäksi erityisiin osaamisalueisiini kuuluvat erilaiset perhe- ja perintöoikeudelliset asiat, kuten esimerkiksi erilaiset avo- ja avioerot, testamentit, perunkirjoitukset ja perinnönjaot, edunvalvontavaltakirjat sekä erilaisiin luovutuksiin liittyvät lahja- ja kauppakirjat. Toimin käräjäoikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana.

Olen ollut asianajotoimiston osakkaana vuodesta 2012 alkaen. Aikaisemmin olen työskennellyt Verohallinnon vaativissa asiantuntijatehtävissä sekä Veronsaajien oikeudenvalvontayksikössä veroasiamiehenä yhteensä 10 vuotta. Lisäksi minulla on kokemusta asianajotoimistosta ja pankista.

Jäsenyydet:

Suomen Asianajajaliitto

Pirkanmaan Yrittäjien neuvontarenkaan asiantuntija arvonlisävero- sekä muissa verokysymyksissä

Suomen Asianajajaliitto vero-oikeuden asiantuntijaryhmän jäsen

Tampereen kauppakamari laki- ja verovaliokunnan jäsen

Pirkanmaan yrittäjien kilpailukykyvaliokunnan asiantuntijajäsen vuoteen 2019 asti

Tampereen Kauppakamarin ja Veronmaksajien Keskusliiton jäsen