ASIANAJOTOIMISTO AVA OYMaria Solala-AroKalevantie 2 

33100 Tampere
040 7602022

 

maria@avalaki.fi

 

 maria@avalaw.fitoimisto@avalaw.fi


 

Asianajopalvelua valtakunnallisesti 

Hoidamme asiakastoimeksiantoja valtakunnallisesti. Asiakkaamme ovat paitsi Pirkanmaalta niin myös eri puolilta Suomea. Moni asia hoidetaan etäyhteyden välityksellä sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteydenpito sujuu näin hyvin. Joihinkin asioihin järjestämme pelkästään alkuneuvottelun toimistolla, jonka jälkeen asioiden hoito ja yhteydenpito jatkuu puhelimitse ja sähköpostitse. Aina halutessanne järjestämme henkilökohtaisen tapaamisen. Alkuneuvottelu tilanteen kartoittamiseksi puhelimitse on aina maksuton. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön.  

Tapaamisaika toimistolle ajanvarauksella.

 

 

Saapuminen ja ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen aina pääsisäänkäynnin (Kalevantie 2) aulapalvelussa. Parkkihallista tultaessa pääsisäänkäynti ja aulapalvelu sijaitsevat A-talon kolmannessa kerroksessa. 

Pysäköinti:

Parkkihallin osoite on Ratapihankatu 51. Pysäköinti on maksullista Technopoliksen parkkihallissa sekä ulkona parkkitalon "kansipaikoilla". Mikäli Technopoliksen parkkipaikat ovat kaikki täynnä, niin aja Ratapihankatua eteenpäin ja vastaasi tulevat kaksi parkkitaloa P-Tullintori ja P-Tampere-talo.

 

  Etäisyydet

 Rautatieasemalta 600m
 Linja-autoasemalta 600m

            Pysäköinti

          P-Technopolis, Ratapihankatu 51

          P-Tampere-talo,Åkerlundinkatu 4
          P-Tullintori, Åkerlundinkatu 6
          P-Asema 600m